Onze zorgverleners

Het is niet eenvoudig om goed opgeleide, gemotiveerde en betrouwbare zorgverleners te vinden. Daarom doet Better Life Thuiszorg dat voor u. Better Life Thuiszorg werkt met een groot aantal zorgverleners. Deze zorgverleners zijn ZOZ'ers (Zelfstandig Ondernemend Zorgverlener). Deze ZOZ'ers zijn contractueel aan u en aan ons verbonden. Dat maakt dat u verzorgd wordt door een kleine groep betrouwbare zorgverleners.

Alle tijd is voor u!

Onze zorgverleners zijn ervaren en willen 'Zorg' verlenen en zo min mogelijk geconfronteerd worden met onnodige vergaderingen en administratieve procedures. Daarom nemen medewerkers van Better Life Thuiszorg op het hoofdkantoor veel van de administratieve zorg uit handen zodat de zorgverleners zich kunnen concentreren op de zorg voor u.

Van alle leeftijden

Wij hebben zorgverleners van alle leeftijden die via Better Life Thuiszorg werken. Zij kunnen via Better Life Thuiszorg scholingen volgen om zich verder in de zorg te ontwikkelen en om volledig op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen.

Ouderen

Voor Better Life Thuiszorg werkt een aantal zeer ervaren, oudere zorgverleners. Zij brengen behalve hun levenservaring en langdurige praktische zorgervaring hun persoonlijke charme van de leeftijd mee. Veel cliënten stellen dit zeer op prijs. Wanneer de zorg zwaarder wordt dan moet er eventueel een gediplomeerde ziekenverzorgende of verpleegkundige worden ingezet.

Jeugd

De jeugdige zorgverleners nemen bij ons een aparte plaats in. Zij kunnen een goede ondersteuning in de huishouding geven. Zij beseffen dat het volwassen werk is en dat afspraken nagekomen moeten worden. Om de huishouding volwaardig te kunnen doen, worden korte cursussen georganiseerd. Het is fijn als u als cliënt onze jonge zorgverleners enigszins kunt begeleiden. Zeker op huishoudelijk gebied kan de jeugd veel van u leren.

Het moet wel klikken!

Soms klikt het niet tussen een zorgverlener en de cliënt. Meestal komt dit van twee kanten. Dan zorgt Better Life Thuiszorg op verzoek van de zorgverlener, of de cliënt, voor iemand anders.