24-uurszorg

In geval van verandering in de situatie van de cliënt; een verslechtering op lichamelijk of geestelijk gebied, kan er naar een tussenoplossing gezocht worden. Bijvoorbeeld korte momenten van zorg per dag erbij van een ervaren en speciaal opgeleide zorgverlener.
Mocht ook dit te zwaar zijn dan kan overgegaan worden tot de volledige verzorging en/of verpleging gedurende 24 uur/dag. In het begin kan een gastvrouw voldoende zijn, maar wanneer de zorg zwaarder wordt dan zetten wij op dat moment gespecialiseerde zorgverleners in die over de juiste diploma's beschikken.

Bij de 24-uurszorg hoort het verrichten van kleine huishoudelijke taken. Dit betekent dat uw zorgverleners ervoor zorgen dat de ruimte waarin u leeft netjes gehouden wordt, zoals uw woonkamer, keuken, slaapkamer,  badkamer en toilet. Zware huishoudelijke taken zoals, ramen zemen, soppen en dweilen behoren niet tot de taken. Andere werkzaamheden die van te voren afgesproken kunnen worden zijn: de was doen en strijken.

24-uur intensieve verzorging en verpleging

Dit betekent verzorgd en verpleegd worden door zeer ervaren en gediplomeerde zorgverleners. Als de cliënt intensievere hulp nodig heeft bij: mobiliteit, toiletgang, incontinentiemateriaal verschonen, katheter- of stomaverzorging kan een gediplomeerde kracht deze vorm van 24 uurszorg bieden. Verder kunnen mensen met psycho-geriatrische problemen of die licht in de war zijn extra ervaren zorgverleners nodig hebben. Onze gediplomeerde zorgverleners worden op niveau van hun diploma’s betaald.

Waar

Better Life Thuiszorg levert 24-uurszorg in het hele land. Op verzoek kan dat ook gedurende vakanties en in het buitenland geleverd worden.

Tarief

Deze totale 24-uurstarieven zijn samengesteld uit dagtarieven. Wanneer de nachten slaapnachten zijn dan geldt er een goedkoper tarief. De 24-uurstarieven zijn sterk gereduceerde tarieven om tot een redelijk totaaltarief te komen. Graag vertellen wij u daar meer over. Deze tarieven zijn inclusief Better Life Thuiszorg bureaukosten en exclusief 21% BTW voor particulieren.
.